Sunday, September 30, 2012

kesudahan cerita kawan man yang kawin dengan perempuwn lebih berusia

Merujuk kpd entry sblm ni, kitaorang menyimpulkan, ada je yg bahagia kalaupun beza umur sangat banyak..


"tapi kalau pompuan yg lebih tua mmg bermasalah" Man tambah n start bukak cerita pasal kawan sekampung dia.

Me: wehhh tu bukan abang kawan kita tu ker?
Man: ye la.. ko pun tau dia tu macam mana..

yess... mamat ni sangatla skema n menjadi pojaan ramai org, tapi saya x termasuk ye. He has a kakak angkat, close sangat, sbb mamat ni pun mmg sangat baik, lastly when he was 21 n pompuan tu umo 33, mereka pun kahwin la..

Man: masa bersanding tu pun dah nampak pompuan tu tua dari dia..haish...

Fast forward 20 years later,  mamat ni plak ada skandal ngan someone younger.

me: xkanla.. dia kan baikk..
man: yela.. dia muda lagi, badan kemas, n wife dah umo 50, ko pikirla..

Saya malas pk.
Lepas lama berskandal, barulah dia kahwin dua..

1 comment:

cHeRyNa PiReS said...

terfikir juga jika lelaki itu berbadan kemas atau tidak.