Sunday, September 30, 2012

penutup

Serius saya seriau ngan cerita Man yang last tu...
Considering mamat tu sangat baik dulu... sampai hati dia berskandal plak dah...
n since I know d family n pernah sekali g lunch umah dia masa sekolah dulu,
so still saya x berapa percaya, dia tergamak buat gitu..


But then masa depan mana kita nak tau eh?
saya pun x berani nk cakap lelebih, takut Allah terbalik kan hati saya plak.
nauzubillah..
Then received a text message 'dah masa balik'.
hahaha... mula2 dulu I was a bit flabbergasted why he likes to send message when he goes home.
The message wud be either ' jom balik' r simply ' balik'.
funny..
but then unconsciously bila dpt message saya akan speed up buat kerja n kemas utk balik...
coz kenkadang leka sgt, sedar2 tinggal saya sorang je dlm staffroom..

3 comments:

cHeRyNa PiReS said...

jangan macam tu...bahaya!!!!
babe...balik cepat tu mungkin susah...tp balik ikut time jgn sampai tinggal sorang tu mesti

*cakap org yg selalu buat juga dan selalu kena marah dgn parents*

cHeRyNa PiReS said...

jangan macam tu...bahaya!!!!
babe...balik cepat tu mungkin susah...tp balik ikut time jgn sampai tinggal sorang tu mesti

*cakap org yg selalu buat juga dan selalu kena marah dgn parents*

Kengkawan said...

haha.. kita serupa rupanya