Wednesday, September 12, 2012

second day of upsr

iman is anjang's eldest son.
n my sister is a typical cekgu sekolah rendah.. haha..
?
oneday iman lamented,
"iman dah meningkat dah, dapat no 3 lagi, tapi ibu buat x tau je".
even though ngan anak anak sedara lain saya jadi kiasu giler, tp ngan iman saya selalu guna dif set of rules.

it juz that bila saya kasi hadiah, adik adik dia jerit dari dalam bilik..
"alaaa dapat no 3 pun, tp ada subjek yg fail... "

jahat diorang.
the truth is,
kalau dh usaha sehabis baik, x kisahla macam mana keputusannya pun..
janji ada peningkatan.
dan yg lebih utama, mesti jadi anak yang soleh, baik budi bahasa dan sentiasa sayangkan adik adik dan sepupu yang lebih muda.
betul x iman

No comments: