Monday, July 15, 2013

4th n 5th Ramadhan: misi mencari oven

Selalunya, kot saya nak beli apa2, my sisters banyak bebeno tanya..
Tapi bila saya cakap nak beli oven, cuma satu soklan je diorang tanya,.

"nak yang macam mana ghopanya?"

waaaa ini sudah cukup baik.
jadi gigih la saya dan Baby bershopping on weekend.

Saturday, sebelum sampai umah Nik, we stopped at Mahnaz. We bought a kilo of roasted almond-RM40, a box of rotab, almond dates, kabsah powder, sunflower seeds n dried apricot and zehra dates. i forgot how much it costs, but I like it so much when Abang Dos, asked

"survey harga ye?, ok x?"
Sungguh suci  hati abang iparku. My other abang ipar, Abang Mukhlis was on his way out with Naufal, Ilman, Nisa, Alia n Adib. Satu keluarga ponteng sekolah tu, kecuali mak diorang.

After a looooooong talk with Anjang n Nik, Baby n I meneruskan misi mencari oven. tapi hujan lebat so we went stret to Yummie. We bought packets of premix cakes and biscuits,, pineaple paste, blueberry jam padahal kat umah ada lagi.., pizza base, mozarella cheese, almond strips, choc chips and well.... ribbon. It was there n looked tempting so sambar je.
By the way since I NEVER have a set of round baking pan, so sambar sajalah..
Maybe someday I'll use it:)

It was almost Maghrib, we stopped for a while at Warta to buy groceries.
Baby cooked carbonara spag for iftar. It was superb when accompanied with Mango juice imported from Saudi. Honestly,  saya memang suka sangat juice dari negara Arab, RM8 je pun sekotak yang 1 liter. Sangat berbaloi la..

Still oven x beli lagi..

The next day sambung lagi misi mencari oven.

We bought many many headscarf instead@jalan TAR. It was overcrowded but, heyyy it's d spirit of Raya, who cares anyway? I also bought a lycra jubah, which I dont think I'll wear. 

Then, our next destination is Sogo.
I need a pair of loafers and baby need long pants.
Got Larrie loafers and Hush Puppies grey sandal which on gila gila punya  discounted price. 

Finally, we remembered our mission.
We went to Houz, yesss d ovens were there..
Snapped pictures, and survey the catalogue..
Send the pic to Nik.

Anyway, I like the pinkish blanket so much. 
Besides, on a hot night I still need blanket, but of course the comforter  yang ada tu sangat tak sesuai.

 And I need new curtain too.
Yang ada tu dah koyak, huduh sangat.
Found yang sangat sesuai dengan budget kat Reject Shop.,
Beli la jugak...

Oook.. misi asal nak beli oven je.
Macam mana nak bawak pun, balik naik bas..
Sudahnya Nik juga yang akan belikan nanti.
Itu sajalah cerita saya mencari oven.

Sekian

No comments: