Wednesday, July 17, 2013

8th Ramadhan: Operation theater

Serius kaget kot dengar bunyi talipon while driving. Super nervous when from siblings. Nampak x plural form tu...eru

My siblings xder beria nak miscalled banyak kali juz nak cakap I love you...
Tu yang cuak tu..

Once sampai kat 12A, I called Acho, he said Adik akan dibedah.
Eh...
Lepas letak beg n capai towel n toiletries untuk Adik, I dashed off to d hospital.
Ada 3 wad lelaki, wad 9, 10 xder pun nama dia, wad 8 aishhhhh..
rupanya wad kosong..
Dem*

Then baru teringat nak call Ariff.
Dia kat Dewan Bedah rupanya... n d crews r waiting for next of kin to keep his belongings..

Since dia g pagi tadi juz nak follow up je mana nak tau kena operate, so dia g sensorang je la..


One of d doctors tu was ex student. so hati rasa lega sket.
Arif pun nampak konfiden.
Hopefully things wud be ok.
Now saya duk kat luar, sambil pegang talipon.
Maklumlah... adik beradik ada 12 orang...
gigih update kat semua..

btw... Dah nak Asar, guessed I shud go home n change to something decent.

well...
pernah x korang baca Mastika pasal hospital berhantu thn 90-an dulu?
lets not go into there...

No comments: