Monday, July 29, 2013

baby goes international part 2.

ok... adik kita tu tgh gigih nak bercerita... x smpai hati nak potong..

Since d organizer tu their colleague n quite rapat la jugak, atas provokasi Azli, Baby pun mengirimkan sms, "buat event x ajak pun...".
Orang tu balas... "ko nak jadi apa?"... see... Azli is d designer n Baby is... err... untalented gitu... d event to international conference on nanoatomnuclearsegalabagaila...
definitely not her cuppa tea la..
except cecita nak setanding ngan Azli, g KL tidur kat hotel.
Oh..l Azli itu berjiwa Nok ye... sebab tu saya x tazkirahkan adik saya.

Other sms followed days later.
"Ko boleh jd MC x, sebab diorang mentioned nama ko", d boss tu ckp, in his 30s, n still single.

Gigih Baby cakap yes. Even though she used to emceeing events at her workplace, tapi jd MC depan mat saleh kat international conference x penah lagi. Tapi hotel kat kl punya pasal la kan....


She insisted for trial run, even though xder sapa nk melayan sgt pun. baca skrip je pun..
heh, it turned out to be disaster.
d bos pun cuak giler n siap tegur lagi..

"ko tau x, normally yg jd mc utk

No comments: