Monday, July 29, 2013

baby goes international, part 3

malas betul cenggini... ko nak cerita, ckp je la, jgn main tanya2..

so baby pun sambung..
normally they wud appoint a lady tu yg mmg oversea grad, n d daughter of aJudge, basically English dia memang power giler.
Therefore bila dah kena tegur dgn d boss tu, mlm tu gigih Baby prektis sensorang, record, n dgr balik.. itu la kerja dia..

d next day, lepas habis satu speaker, her colleagues pun mengusik, "amboii kemain slang, semalam ntah hapa2"..dia cuak jugak ..

bila senior speaker tu cakap nak nak borrow her accent, dia rasa, ye x ye je...


but then bila Azli cakap, d boss cakap, for d next event, d organizer ckp nak amik Baby as d MC again, she was, ecstatic...


jap.. tapi itu Azli je yang ckp.
Watever it is, i hope impian diorang berdua nak "g KL n tido kat hotel" (ayat Azli) akan tercapai...


eell... tp kalau stay up all night long practising ur lines, tu kira worth it ke?

sekian.

No comments: