Monday, July 29, 2013

Baby goes international:-)

"orang x rasa pun English orang bagus pun. masa present papers kat overseas pun, orang biasa je pun, xder pun bagus sgt" Baby memulakan cerita. I couldnt agree more. Memang level kelas Cempaka je pun... saya rasa la...

"thats y orang rasa mcm, eh ye ke x ni bila ada senior presenter tu cakap ngan orang, 'kan best kalau dapat borrow ur accent'. Sedangkan dia tu oversea grad, ko tau?" gila.. mana la saya tau..

so inilah citer Baby.
Satu hari kawan dia, Azli dah buat gempak tanya, "korang xnak ke g kl tido kat hotel?"..

laaa saya rajin gak g kl tido kat hotel, tp hotel cap ayamla...

No comments: