Monday, July 29, 2013

it was a long weekend

n it was hectic too. every day i need to ferry adik to d hospital. which is gud, coz by noon, bolehla saya melepek telentang duk stret bawah kipas macamla penat sangat pun.. when in fact, idakla susah mana, takat driving je.

my mom start buat kuih, since baby n anjang balik, so bertambahlah manpower. a bliss!

bila dah lama duk kat no18, saya pun mengambil kesempatan membebel kat my bros. Tajuknya cuma kebersihan bilik tidur. Selalunya diorang x sempat saya bukak mulut dah menjawab, tapi dis time around, even though i took 5,6 jam memunggah bilik, n re arrange things, sepatah pun diorang x berbunyi.
either diorang rasa kesian sebab saya xder audience, r memang dah lama kot diorang harap saya balik tolong kemaskan bilik tu.
originally it was mine, tapi sebab saya lama x balik, adik n acho occupied d room. tetiba sanggup diorang meninggalkan bilik sendiri...

honestly, rumah saya sendiri pun macam diserang pengganas jugak.
mana nak ada masa pun, haishh..

satunya2 nya tempat yg kemas hanyalah ruang tamu n my bedroom je..

yg lain......


but then, my bros dont have to know that:

2 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hai... Assalamualaikum..

Best tu bila Mak dah start buat kuih, aura raya kian terasa.

Klu yr bros tak nak kemas bilik, ugut dia utk snap'kan gmbr bilik tu dlm blog.. hehe.

Kengkawan said...

salam..
kenot la M M.. mmg lintang pukang bilik tu jadinya