Tuesday, August 27, 2013

cerita tukang urut

nama makcik ni Acik Irus. Dah sah sah dia keturunan banjar. My mom called her coz anak dia sangat sangat x ok.

As my mom put it, Acik Irus ni sangatla senang nak berurusan. Short notice pun dia still datang nak hulurkan bantuan.

Soalan pertama lepas dia pegang tempat yang sakit tu was "pernah jatuh x?"
Mana ada kot.... jatuh cinta adalah.. hehe.

Ok.. serius x kelakar.
masa tu saya jawab x jer, tapi most of d time saya memang angkat barang berat2...babysitter kan...

Dia pegang lagi kat tempat yang sakit. tekan2 sket... n tengok muka saya n tekan2 lagi.. n decided it is prolapse. saya segan nak tulis dalam BM.

Next step, she massage d said part, tolak2 sket in 3 dif direction.
Sakitnya, perghhh... sangat sangat..

Once  she went home, saya pun googled pasal tu..
Oh...

Goshhh pas ni jangan harap saya nak gendong buku berat2 tu lagi... nak ubah perabot umah pun saya x mo dah. Gila sakit...

But on second thought, kat 12A mana ada perabot beria sangat pun...


Sekian

No comments: