Tuesday, August 20, 2013

Dear u:-)

Lemau sungguh sehari dua ni... dengan cuaca yang sejuk, n plenty of food kat no18, I had a hard time refraining myself from dozing off..
oh.. plus duduk menyempit tengok tv with my bros, cerita yang sedih pun boleh jadi kelakar.

There r so many wunnerful things happened lately, like, yesterday saya duduk berjam2 helping mommy kira coins. padahal cuma around rm200 je, tapi punyala banyak... haishhh..

n while updating blog, I chatted with d other friend. As usual, he was checking/monitoring his shares. Macam best je kan ada saham juta2. I wished dia akan tuition kan saya cara2 bermain saham dengan  selamat. Saya sangat berharap adalah sedikit rasa kasih sayang tidak bertepi dalam hatinya nak mentuisyenkan saya secara percuma haha... wishful thinking... saya speku misti by now dia dah block my number pun kot...
Photo
For recently trial exam, d kids' result slighly improved. Tapi jauh dari target.. so saya guna cara lain. n I told d helpers if d kids get As secara berjemaah, "kita partayyyyyyyy".
sangat.....

No comments: