Thursday, August 29, 2013

Izlan's red letter day

During Hari Raya, Nik asked me, "dik, ko janji ngan Izlan nak bawak g tengok Merdeka Parade".

As far as I remembered, memang x pulak.

It turned out, hobi baru Izlan ialah menanda kalendar.
Dia tulis siap2 event kat kalendar. Ala2 planner gitu.
Kat tarikh 31Ogos, he wrote Merdeka-KL.

Sebenarnya saya x tengok pun kalendar tu... kakak saya yang cakap. Dia pun cuak kot coz selalunya saya akan cakap ngan dia dulu.
Saya pun cuak jugak. Tarikh nak fly makin hampir (tolongla doakan...) basically I tried my best dari bersesak2 sebab takut -takut nanti terjangkit batuk ke selsema ke, or simply terseliuh or whateverla..

Juz now, I received d text message, "Mak Andak, jadi tak kita pergi Dataran Merdeka?".

Well...
Ye lah...  saya selalu fikir, masa diorang kecik2 ni je diorang nak jenjalan ngan Mak  Andak. Bila besar, sesilap jumpa kat jalan pun diorang buat x nampak je.

No comments: