Thursday, August 15, 2013

most of d time, g kl means shopping. giler x bersivik kehidupanku.
so, today gigih kitaorang bertiga  menapak

we took train from slim river which cost us rm 20 only.
once arrived at kl station, we headed to textile museum. free admission ok...
n i must say, d ambience was very cosy. siap ada tpt untuk kids duduk mewarna lagi..
ada cafe n gift shop oso.
sangat ok..

Photo: zudin n an continues
then we walked to city gallery.
free admission oso.
dis is d first time dtg sini. n sangat2 bestest la..
sangat x malula kot nak bawak kengkawan dari obersea datang.
the main attraction ada kat first floor.
kalau nak tau datangla sendiri..


btw.. saya paling kagum kat bilik artcraft tu.
dulu masa g vietnam n beijing, giler kagum bila tgk org buat craft depan mata, x sangka plak kat malaysia pun ada cenggini..
unlike d craftmen kat both countries yg sgt x friendly, encik Mizi (saya baca nama kat tag tu) siap lambai2 lagi..

pls, kot korang ada kawan obersea jgn lupa bawak ke sini.

ok.. train sampai.
to be continued..

No comments: