Monday, August 26, 2013

Shy guy:-)

Giler cuak kot dapat call pukul 6.23a.m.
Dalam kepala asyik fikir yang buruk2 je.
As usual d conversation always straight to d point.

Q: macam ok x?
A:  x kot..

He wants me to relay d message to d boss, as he put it
dia segan...
After many2 years, I think we understand our colleagues like d back of our hand.
Kalau saya charged seploh hengget everytime dia suh sampaikan soalan ke pesanan ke dokumen ke kepada rakan2 sekerja pompuan, maybe by now saya dah boleh pakai SK-II kot.

All my close fren saaaaangattttt workaholic, kalau dia cakap MC means memang betul2 sakitla tu... tu yang saya x banyak songeh tu.

While in my workplace it is an open secret saya ialah Jurucakap x bergaji, but d new boss might have some other things in mind.

Ohh... I juz hate that smile when I mentioned his name, terus saya cakap tergagap2.
Goshhh...

During brekkie, I heard one of our closest friend asked his whereabouts.

me: dia talipon cakap dia MC
him: sakit apa?
me: tak tau... dia cakap MC je
him: napa tak tanya?
me: kita malulah..

Selamat berkenalan..
Saya pun pemalu juga sebenarnya:)




psttt.. quotes from google

2 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

I pun selalu rasa mcm nak gugur jantung bila dpt call awal2 pagi, rasa
cuak2 klu ada berita2 yg memeranjatkan.

Kengkawan said...

sama la MM..