Wednesday, September 18, 2013

of cakes..

Ari  Hahad lepas gigih saya baking cakes sebab nak pulangkan tapawer Fid.
Since my mom suka makan fruitcake yang saya buat, maka saya buat la another cake for her.
Gigih, padahal ada sekali je pun dia cakap cenggitu.. heh

On Tuesday, ada orang datang.
Alangkah berbunga2 hati ini (ayattt!!) bila tengok tinggal bekas je.
Saya speku misti  my bros yang bergotong royong habis. 

Hari ni saya buat kek lagi.
Fruitcake untuk my mom n choc chips  cake untuk dibawak to my workplace.

Saya harap diaorang x komplen macam2..
Else,  tahun 2015 nanti baru saya buat kek lagi..

By d way, dulu2 my bros suka bebeno komplen kot kitaorang masak2..
entahapa2ntah... makan je lah..
padahal mak selalu pesan, 
kot sedap makan banyak,.
x sedap makan sikit.

Sangat sengaja tu..

Sekian

1 comment:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Terbayang2 saya... mesti sedap kek yg u buat tu. Lagi2 klu baru keluar dari oven panas2..