Sunday, September 08, 2013

ok Man... biar kita buat...

For  years thats what I used to say to him.
We r in d same panel, 
normally kot dia mintak tolong apa2 I would say as d entry title above.

Tapi dalam hal2 lain, selalunya dia yang akan tolong saya.
Guess thats y dia penah cakap,

"ko  ni kalau dengan pompuan kemain menyenyeh lagi... haishh... buat apa? kawan2 pompuan, betul2 aku simpan nombor Ijan je".. (ni skrip dia marah one of d colleagues yang gigih melayan pompuan di fesbuk hahah)

Tacing giler saya masa tu. Ada 2,3 orang lagi kat sofa masa tu...
X bersalahje orang tu kena sembur. haha!!

Anyway, on d Monday, Man mintak tolong marking kertas Fid.
I said NO n berlari2 balik sebab nak g JPN.


On Tuesday, Man tanya sesuatu, saya cakap x tak tau,
padahal boleh je saya baca n diskas sama2 like we used to do...
n saya balik awal... berlari2 pergi Tabung Haji.

On Wednesday, Mr Hamid mintak tolong coverkan something for Man.
Saya x nak buat.
 I told d other friend about it. He said something which I wont forget...
When I bumped into him Man kind of avoiding me.
Anyway, sudahnya saya buat jugak, but Fid yang siapkan n sent it.
Fid even went n sit beside him, 
me?
I was kind of mad n dont even want to look his way.

On Thursday morning, while teaching 4C, accidently, saya tersebut pasal Man.
 I must say I kind of sorry for what I did previously.
After class I was told Man was admitted.
U bet... d only thing I want is to say, "Man, kita mintak maaf tau.."

On Friday, I called his sister before I drove to school. 
When told Man still unconscious, saya rasa nak .... entah...
During my free time, I went to his table, n marking books yang dia belum sempat pulangkan.
Nanti kalau Man sihat takla Man stress sangat.


On Saturday, when I woke up, Uda told me Man dah xder...
Man?.

Man,
lepas balik dari rumah ko, kita terus g meja ko lagi.
kita janji akan siapkan SEMUA kerja yang ko x sempat tu, yang mana kita tahu la ye...
yang kita x reti, kita x buat tau.

errr...
kita harap ko lebih tenang di sana.

No comments: