Wednesday, September 04, 2013

step 10: dua suntikan itu

Pada ketika entry ini ditaip saya masih x dapat nak mengingat nama dua suntikan tu. Afterall it is optional, tapi sebab kalau suhu panas n berhabuk saya memang x tahan, so makcik saya cakap prevention is better than cure, kekdahnya...


Uda n I went to klinik jiran sebelah umah.
Jiran tu friendly jek tapi dah nak kena suntik, harusla muka saya ketat semacam.

Nak kena selak menyelak tu pun saya x berkenan gak.
both suntikan tu kat bahu.
Suntik kiri n kanan, d procedur took less than 10 minutes.
It costs us... well...

Honestly, we overheard someone kat Tabung Haji cakap RM190.
Guess I shud say I m grateful coz he charged both of us less than that.
*yeayyyy!*

oppsss..
Alhamdulillah.. semoga rezeki jiran saya tu akan bertambah. aminnnn..

He told uda d injection tu agak2 la sakit sikit.
I didnt feel anything yesterday.
Tapi hari ni tangan saya sengal2...
Nak buat kerja pun x larat..
Jadi saya mengambil kesempatan duduk menyempit dengar d other fren berbual ngan orang lain...


Btw.. step 9 saya skip dulu.
tiap kali teringat, saya akan menangis...


Sekian

No comments: