Monday, September 09, 2013

takkanla nak kahwin mutaah plak kot....

I know.. tu lawak yang nak kena penampar ekspress..
I m talking about something which happens in my life lately.
Annoying n irritating.

I juz wasnt myself lately,
benda kecik2 pun saya hangin..
sangat x sesuai dengan kerjaya saya...

 Atas sebab2 yang sangat peribadi, I wont write d details here.
Might be in d near future saya boleh toleh ke belakang n ketawa berguling2... but right now ... sometimes I wished.... goshhh!!

While it is so easy to pin point to others (ko yang dpt gaji ribu riban tu kan... nego la betul2 ngan ministry tu... besides, dah nak fly sgt kan baru nak imposed rules...  )
I think, d best way is..


praying for miracle memperbaiki diri sendiri.
dan mungkin juga...

No comments: