Tuesday, October 08, 2013

of noticeboard n wedding invite

macam mana nak mula pun x tau...
saya x percaya pada coincidence. no wayyy.. jadi kot tetiba org yg all dis while lg sebatu dah tersengih but now buat muka endah x endah je, naluri bizibodi ini otomatik akan tersentap tersentuh.... hahaha..

adalah sangat mustahil norizan adnan nak g buat drama swasta g tanya if i have done something wrong, please forgive me, let us biarkan berlalu kind of thing...
unless orang tu anuar zain.. mungkin saya consider jugak kot, else saya buat x tau je pun..
afterall  lepas 14x fikir  pun i still x leh nak ingat saya buat salah apa kat dia..


n today i found out. i asked others if d noticed d invite before. lerr ... semua kata diorang tau n dah baca pun...

luckily on my way home, i bumped into dis particular person.

"selamat pengantin baru Yan. akak baru tau ko kawen ri ni"..
"kakkkkk dah lama dah kak." dia jawab n ketawa x hengat.
" akak baru nampak kat notisbod... sorila akak baru baca".... saya jawab dengan jujur.

giler dowhhh...
kalau saya tau awal misti awal2 saya dah terpacak kat kenduri dia...

Newayyy
Selamat Pengantin Baru Yarn.
lenkali jgn letak kad kawen kat notisbod:)

No comments: