Sunday, October 06, 2013

of now i remember why...

I m being bitter...I know. its not gud.

ri tu I bumped into someone I knew n tetiba saya rasa nak say hi  la gitu. Honestly prior to that, banyak kali saya nampak dia, tapi xder feel saya nak menegur pun.

her: lerrrr akak dah lama cari awak.. kat situ lagi ke?
me: situ la.. akak d mana?
her: tempat baru.. kitaorang dgr awak pindah.. tu yg x jumpa cari tu..
me: oooo tu haha long story. ur kids eh comel budk2 ni.
her: tengokla anak siapa..
me: no wayyyy... ni misti ikut ayah diorang.. hehehe....
her: (in a serious tone) tgk betul2. muka suami akak lain. ni mmg ikut akak..

goshhh.. saya ketawa jugak, seeing her so serious. actually I've seen her husband, xla huduh pun. typical Malay Man. n for me, I never put her in ravishing beauty type.
typical malay face.
Tapi dia tetap serius mempertahankan d kids memang comel n sebijik macam muka dia when she was their age.
goshhhh..
By that time saya rasa annoying kot. When we bid gudbye, suddenly I it dawned  kenapa bila saya nampak dia sebelum ni saya xder minat pun nak bertegur sapa...


I wished I didnt say hi that day.

n if any of my long lost fren sees me in person, tapi x mo tegur. worry not. saya xkan kecik hati. Cuma maafkanlah saya.
I would never b d friend yang korang harapkan.
It juz a matter of take it or leave it.

Hahhahahahaha
ok bye.

No comments: