Saturday, October 05, 2013

of Sept 8 news

Macam biasa.. beli paper x sempat baca, letak dalam bakul tepi katil, n today is another day which I confined to bed, in between dozing on n off these r news yg saya rasa worth sharing.

1. I m scarred for life p.10.
Ada gmbo kaler lagi. ni jawapan atas tuduhan a Bosnian tentang ex girlfren dia using him juz nak dapatkan sperm (?) dari European man. hehehheh..
Gila kelakar kot. kalo takat nak sperm, saya rasa pompuan tu boleh dapat stok lagi bagus la wehhh .. (not that I know where to get one okeehh) .... I hope d man learnt his lesson, ni Malaysia la wehh. woman powerr..
Saya harap Melanie (a chinese lady in this sensational sperm incident heheheh) will get d justice.

2. MIC youth leader: I am no gangstar p.12.
Dia pun heran napa orang panggil dia Kajang Kalai, dia kata... Pelik eh.... bila orang tu dah maju sket start la buat citer pelik2. Sabar dik.. burden of proof tu pada diorang. Saman je orang yang tuduh tu cukup-cukup. For d record, saya x kenal pun Kalai ni, sebab xder gambor.


3. Europe favourite destination at fair p.19
oooo..ada Matta Fair  6-8 sept ri tu .. la saya x pergi pun.... wat a lost..
oh goshhhh... saya mana ada passport pun:(
Ri tu, in Mid September sebab nak confirm my departure I called Tabung Haji Call Centre. That was when I learnt my visa application wasn't approve by Saudi.
errrr saya dah serahkan passport tu  d First day of Ramadhan..
Bersama harapan yang berbunga-bunga masa tu... isk isk iskk

"tapi puan, passport antarabangsa puan hanya diserahkan selepas musim haji ye. kalau puan perlukan, boleh datang ambil sendiri di ibu pejabat tabung haji"
..

Whatttt?
Pergi Tabung Haji Slim River pun saya sedih n nak nangis ni kan nak pergi ke HQ.
Sudahla....

Malas baca paper dah.

Sekian.

No comments: