Wednesday, October 09, 2013

of silent reader:)

I had battled with my conscience over whether I should put this in writing or biarkan berlalu saja...
Lepas  pikir  18 kali, here I am peeps.

Yesterday one of d kids wrote dia visitla jugak dis blog.. ok ayat dia lebih grammatis dari itu la kan...

Goshh.. *blushing*

Next, I debated whether should I start using grammatical  sentence structures with exemplary vocabularies since the kid might learn a lesson or two.
Lepas pikir  18 kali, I decided not to.

Well, nanti rasa macam fake je.
Dahla my close frens (yang kenal saya dari zaman jahiliah lagi) komple sejak jadi babysitter saya dah macam skema sangat, nanti if I started tulis ayat panjang berbunga2 dalam satu bahasa saja... haishhhh
jangan kata orang lain, saya sendiri pun dah tak kenal diri sendiri kot..

On a different note, I am extremely glad, ada jugak orang yang baca blog ni
selain saya dan anuar zain.


ok I lied.
shoot me:)

No comments: