Sunday, October 27, 2013

Notes for nephews

pernah x korang terfikir betapa azabnya nak membawa barang dari Langkawi?
X pernah kan. Most of the time korang bukak peti ais n nengok cekelat tergolek -golek je...

Masa Yus kahwin, Baby, Nadia, Zati n I beli banyakla jugak...
Tapi sebab banyak manpower, rasa biasa je..

This time around...
Uishhh..

Firstly, ce nengok barang di atas troli my mom.
Masa nak  naikkan ke ferry... sengetla saya

Alhamdulillah, ramai lelaki budiman yang sudi membantu.
Macam tu la jadi lelaki..
tau... Luqman, Ilman, Zudin, Daniel, Adib, Izlan, Naufal dan Danish..

Kalau nampak pompuan bawa barang berat mestilah tolong.. dah la pompuan tu berhempas pulas shopping.
Hargailah  jerih perihnya. ..

ok. .
siapa nak ikut Mak Nik g Langkawi hujung tahun ni sila kasi nama..

sekian

2 comments:

Acik Erna said...

acik kalau pi langkawi ada kursus ke seminar ke..acik tak beli apa2 beli coklat je sikit..kalau nak beli tunggu pi sama2 ngan hero2 acik tu he he..acik tak sanggup..

Kengkawan said...

tu la...
entah macam mana boleh terlupa pasal nak angkut barang naik feri.. hehe