Thursday, November 28, 2013

Gigih!

Yesterday Uda n I was on a shopping spree mission.
Before that we stopped at KL gallery.
Semata2 sebab saya nak tunjuk orang buat kraf tu.
Sangat kagum!
Selama ni bila kitaorang pergi obersi (sekali dua je pun tapi cerita bertahun x habis) mesti diorang bawa ke tempat cenggini. We were so impressed, tapi nak beli tak mampu..

Rasanya,  kot saya turun KL misti saya g kesini lagi.
Cantikkkk gilerr kraf tu..
Tapi.. nak beli macam. .
errrr d one that I have in mind tu rasanya memang I could not afford it.

Maybe someday...

No comments: