Friday, November 15, 2013

Saya tak nampak pun kening dia..

Hahaha..

Final day, and the kids had their Year-End-Play.
As usual, kids ... of course we  have to ensure everything is in place from A-Z.
If they can do on their own without me monitoring, tu tanda-tanda awal I'll be out of job.
Glad they still need me though.

Photos had been uploaded via Insta. Might take time nak upload here dengan internet yang super snail-pace ini.

Once finished, while waiting for the kids berkemas,  I updated the kids PBS mark. That was when a lady in red t-shirt came. Very nice lady indeed, we didn't talk much, since she was in hurry, d kids helped her out though- taking her daughter's books.

When it comes to mengingat muka orang, saya memang ada sikit lembab. I don't think I'll remember how that lady look like and if I ever meet her somewhere, I might not recognise her. 

Tapi kawan saya tu ingat..
Sebab dia tanya either I see that lady or not. Told him I did la kan..

Him: Apahal macam tu?
Me: Macam apa? ok je..
Him: Mengancam.. aku sembang pun x pandang muka.. kening dia pun..

Well..
That particular lady lost her husband in a fatal accident few months ago. 
We bumped into one another in 2011, masa tu saya pergi ke rumah ibunya, sebab adiknya ponteng sekolah. Jadi saya tak rasa pakaian dia makin mengancam  selepas menjadi janda.
Dulupun seingat saya cenggitu jugak  bajunya.

Saya tak ingat pun kening dia berpantis atau tidak masa tahun 2011 tu. Masa jumpa hari ni pun saya tak tak tengok jugak.
Tapi kawan saya tu yang kata dia bercakap sambil tak pandang muka tu, boleh nampak pulak kening orang tu..

Men!

No comments: