Thursday, January 30, 2014

Drama pagar dan drama kengkawan

Honestly I could not make head nor tail what she was rambling about. 
Instead, saya dengar dan offered " ya, ya" where I think was necessary.
Which turned out sangat supid..

Budak ni makin marah, dan akhirnya lari menuju pagar..
Cikgu yang garang macam singa ini panggil pun dia tak layan.
Tak payahla panik sangat sebab orang ramai, tapi saya panik jugak sementara tunggu cikgu dia datang..

Fizah yang baik tu pun datang dan pujuk dengan cerianya.
Lama juga.. baru mood dia ok dan mahu masuk ke kelas.
Sabar betul...
Haishhh..

Takkan nak ambil gambar pula?
So ini gambar Fizah dan anak-anak kelas Pendidikan Khas.
Orang sabar je boleh jadi cikgu di situ, macam Fizah, Judin dan Ija.
Yang tak berapa nak sabar, datang tunjuk muka sambil sengih depan kamera boleh la...

On Monday I went for a crash course.
Wajib kena buat in-house training.
Luckily, everyone was free this morning.
So we ended up camwhoring:)


Wait..
Not really everyone then..
Ezazul tak masuk dalam ini pilem.
So I ended up went down to his room and here is our pic..

Bukan kitaorang berdua je yang berlakon beria-ia, tukang ambil gambar (Zul Tahear) dan jurucahaya, Huda pun berlebihan nampaknya..


Sekian:)

No comments: