Thursday, January 16, 2014

You know you love me

Tajuk ehsan dari Gossip Girl:-)

1. Sewaktu rehat seorang pelajar lelaki yang tidak saya kenali berlari mengejar sambil membawa sebotol minuman kultur dan sebungkus air milo. Kedua-duanya hampir habis. Hampa hatiku:-)
him: cikguuuu... cikgu kan yang bagi cupcake semalam.
me: kenapa? kamu sakit perut ke?
him: takkkk..
me: lepas makan tu awak ada rasa mual ke?
him: takkkk...  mak saya suruh tanya resepi.
Ayat last tu je saya nak highlightkan.

2. I saw few miscalls from d other friend yesterday. Selalunya saya balas, tapi semalam saya masih tak ok n spend most of my time sleeping on n off. Besides, saya rasa dia sihat2 saja sehari dua ni.
"pokok tu berbunga, tu je nak bagi tau" dia cakap bila saya terserempak pagi ini.
Terus hati saya berbunga-bunga. hahhahahahha
xoxo (ini pun tiru gossip girl)



p/s all pictures are from google:)

No comments: