Friday, February 07, 2014

Kapkek rama-rama:-)

A tray of cuppies n tarts..
early in d morning:-)

macam nak terkoyak mulut sebab saya asyik tersengih macam kerang busuk je.
d life of me, saya x pernah mkn kapkek ada rama-rama.

"saya dah arranged elok2 tapi tadi on the way, tengoklahhh " Fid cakap.
It meant for my birthday.
I m so used to ppl celebrated my birthday 2,3,4,8,10 hari lewat.
Haaahaaa..

Sweet eh..
Makcik terharu okeh..
Cantik je kat mata saya..
Gigih saya letak atas meja x mo makan sebab kedekut nak kasi orang.

At 12.30p.m. ada meeting.
Cantik! 3 orang je yang datang.
Syukur jugak tu...
Jadi saya buka la tray tu, n shared with Fiqah, Aziah n Shazana.

D tarts were simply delicious.
Nama x plural form tu?
Hmm... saya termakan tiga ketul je.
D kek sangat moist n gebuss.
Just d right level of sweetness.
Rasa macam nak sorokkan je tak nak kasi orang hehe..

Macam menunjuk ke?
Saya dah fikir dah tadi, rasanya macam tak.
It is just my way remembering betapa baik hatinya kawan saya.

Sekian.

No comments: