Wednesday, March 12, 2014

Berpaling muka, ada saja yang tidak kena

)
Eh?

Tadi saya tengok tv1 and kat bahagian kiri atas skrin tu tertulis dah 113 jam xx minit pesawat MH370 hilang.
Lamanya...

Partly, I am still optimistic, tapi a bigger part of me, I felt a sudden pang of sadness and pain. 

I keep asking  myself all the time,WHAT IF questions more often ...

Cerita yang best sikit la..

Jap..


#2
Topiknya, Defensive Mode.
Sometimes, bila kita dihampakan (could be anything and no elaboration) kita pun sentap la kan.

Padahal it takes years  to build d friendships, another years of sweat and trust before we could be who we r today.
At least, for me, that is how it works la kan..

Takkanlah just because something smaller than ping-pong ball, terus jadi macam Izzat cakap tu

Tahulah baru beli tablet baru..... (takder kena mengena:)
bolehla donlod lagu Izzat Exist
Eh?

Is it important to know who is right n who is wrong?
Does it matter if you r right n I am wrong or I am right and you are wrong?
--- or they are right and we BOTH wrong?

Perghh.. I am talking riddle.

Why should we always take things for granted?

WHAT IF.. dalam pada sentap-menyentap, 
we board d flight, and .... 

No comments: