Thursday, April 17, 2014

Tiger of Jelutong

I was never a fan of Mr Singh.

Tapi kalau orang dah tiada,  buruk sungguh kot ko tiba-tiba buat personal attack kat peribadi dia.
Ko ingat ko boleh menang sebab simati tu tak boleh melawan?

Mati itu pasti. Kalau Mr Singh sokong hudud pun dia akan mati juga.
Tak ada kena mengena kecenderungan politik dengan kematian.

Kalau sampai hal kematian pun dipolitikkan...
segannya nak mengaku saudara seagama.

I am glad, younger politician like Khairy Jamaludin could be sensible n brave enough to give harsh tweets to some morons who are tarnishing muslim image.
Else, saya pun malu kalau jumpa my non-muslim friend nanti.

I was never KJ fan either.

While I never know Mr Singh personally, saya pasti he would be deeply missed by d family.
I hope they will be b strong.

Entah.. nak tulis eulogi saya tak reti,
Rest in Peace Mr Singh.

P/s sekejap tadi saya baca orang muslim tak guna rest in peace, menurut majlis fatwa.

ok... ucapan takziah untuk keluarga Encik Singh


No comments: