Friday, May 09, 2014

Gigih balik kerja on time, only to see Yus had left.
Very disappointing.

Mom watched tele while bros went for Jumaat prayer.
I had lunch. Ikan kembung masak sambal n ikan cencaru salty.
No vege today.

Once d bros came back, Joe took mom for her Yassin meets.
I packed things n headed to 12A.

"Eh... ni la orang yang ari tu", Acho pointed to d tele.
Terlajak saya duduk tengok.

Wawancara tu habis x sampai 10minit pun, tapi saya ngan Acho sebok berdiskas masalah negara sampai sejam.

Dari satu bab ke satu bab.
It reminds me...
Dah lama sangat saya x berbual ngan Acho hal2 cenggini.
Selalu kot mak ada, Acho suka mengusik mak, jadi kot Acho buka thread, mak pun balas la balik.

Hahaha..
Ni since kitaorang satu parti, takder bangkang2 punya, belum habis sorang bercakap, yang satu pihak lagi mesti setuju.

How wonderful kalau hanya ada kaler hijau saja kat dunia:)

Sekian.

No comments: