Thursday, May 22, 2014

Ku sangka hujan.. 1

My day didn't start well.

I called the other friend, but he did not pick up. Yeah great! I sent text, x balas juga.
Ok norizanadnan jangan panik..
Fokus!

Huduh betul bila memotivasi diri pepagi.

I waited for a certain  time before I tried to call Fid. 
Fuhhhh.. she said she was in d office n happily passed d message.

I was stuck with something, so saya lambat masuk kerja.
Wajib kena kasi tau opis kot datang lambat.

"Weiii orang tipon x angkat kot...", saya cakap ngan the other friend. 
I so hate u, yang tu saya cakap dalam hati. Hehe?

Benda2 buruk memang simpan dalam hati je..
I mean... d reason why I did not call others is, I dont want ppl gigih bergossip di belakang.

"Kenapa lambat.. citer la", dia tanya lepas sel2 otaknya x boleh berhubung ahhahha..
I sent a picture via whatsapp, tapi dia cakap henpon nyer kecik n dia x boleh tengok.
Alasan...

Jadi saya bangun dari kerusi, berjalan 4 langkah menuju ke mejanya, tunjukkan gambar di tablet 10inch. 
Oooooo... n we started err... TALK animatedly for almost half an hour before we excused ourself. 

Saya harap dia x bergossip di belakang.

"Sebenarnya aku dah sampaikan mesej ko tu pagi tadi", dia cakap..

Well.. maybe I m good at judging people.
I know he will help. I know he could be trusted.

It just that I would be more than happy if he could pick up the phone n replied my message pronto.

eh?

No comments: