Saturday, May 17, 2014

Saturday story

Abang Ngah had cycling tournament around, which means dapatlah kitaorang berkumpul walaupun sekejap.
Yus n Riena also came back.

For lunch Angah masak ikan merah masak kari, ayam goreng KFC  dan... ok saya lupa.. sebab saya makan tu je.

Walaupun Angah saya 10 kali terer masak (berbanding sayalah...) tapi saya paling suka nescafe panas yang Angah buat untuk Abang Ngah. Saya pun  menempek sekali..

Rumah pun kemas bersih bila Yus balik. I like!

Besides, saya suka sangat duduk bergolek bersembang dengan Angah. Dari satu bab ke satu bab. Tak tau bila nak jumpa lagi.

Baideway, Saffi, Daniel n Danish pun gigih main bertiga.
Maklumla tak cukup kuorum hahhaha..

Abang Ngah came back before Zohor.
He won lucky draw saja.. ok la tu dapat juga helmet.

Danish asyik tanya kenapa nak balik sedangkan esok hari Hahad.


Obviously, at 4, the idea of ada dua set weekend kat Mesia still alien to him.

After Angah family went off, dia start nak throwing tantrum...
Kids..

Meanwhile, Acho, Yus n I sambung berberdiskas... macam serius..
N we came up with a solution.

Macam best je.
Harap2 Allah permudahkan urusan kami bertiga, dan berempat.. teramasuk Riena juga hahhaha..

On second thot..
Ada ke yang lebih best dari spend time with our loved ones?

(Spend time kat Salzburg MUNGKiN juga tak sebestest ini)


p/s d ones who went to Vienna dah touched down jap tadi.
Aminnn

No comments: