Sunday, May 25, 2014

Thomas Cup 2014

In 1992, I was still a teenager.
Bersidai depan tv, tengok final n missed d last bus nak balik hostel.
It was...
sweet..

This time around watching final games Daren Vs Ueda.
I just couldn sit still..

Nervous giler..
I m sure semua orang pun rasa cenggitu.
Walaupun d last time pegang reket was like....
Million years of light ago.

U go Malaysia

Update May 27th.
1. Mesia kalah malam tu..
2. Pengulas sukan kat tv tu giler mengelabah, anyway saya suka je. Guess tu baru betul pengulas dan peminat sukan sukan. Emo sebijik perasan rakyat Malaysia juga.
3. Japan first win in history. Congrats.
4. Ironically, one of d coaches for Single is a Malaysian, Izuan Ibrahim, former Nusa Mahsuri coach.
5. Saya suka berita kat TheStar pasal Izuan ni, especially bila dia tanya, mana Zulfadli.
6. Internet slow.. so tak boleh nak link berita.
7. Eniweii..target Malaysia cuma nak ke separuh akhir, sekali dapat plak masuk final. Thanks to Japan.
8. Dah capai target sudah la.. jangan nak ungkita2 pasal Nusa Mahsuri lagi... hehe

No comments: