Monday, June 30, 2014

maafkan diriku yang poyo ini Len...

Biasalah... bila ada apa-apa barulah terhegeh-hegeh nak talipon Len, kawan lama waktu di Universiti. Tanya pendapat n harapkan sokongan summore.

Sokongan Len memang x berbelah bahagi.
Cadangan pun dia kasi juga.

" If u abis awal balik la awal. Tengok BM team pukul 12.30 noon dah balik" Len cakap, saya bangkang.
"Takde integriti la tu... tak ikut time " waaa bangga Tuk Din Yassin kot dengar saya cakap semalam.

Hari ni, first thing I did wa calling Len petang tadi.
Minta maaf coz poyo nak mamp*s, semalam.
The truth is hari ni saya berdiri macam orang bodoh waiting for time to go home.
Initially I told them we could go home early, kot dah siap la..

Gigih...
Another officer came n said, paling awal boleh keluar 3.30p.m.

Perghhh...
Saya tak peduli what others think of my leaderships,
Yang saya tau... inilah balasannya kalau poyo sangat.

"Kalau x ingat pun kena maafkan juga ye? Hahhahahahah" Len tanya dan ketawa.

Saya tak tau nak ketawa ke nangis..
Tapi insafla..


#demolasaingkawe



No comments: