Tuesday, June 24, 2014

Oh Lola.

1. Terus glamer makcik Lola. Tak nak saya ulas panjang. Bukan dia baca pun. But still, saya fikir dia tak bersalah. Then... macam orang lain, saya pun sedih jugak dengan nasib anaknya.
Mungkin benerr  kata2 Hamka. Bila kemiskinan menghampiri pintu, cinta keluar melalui jendela. Gitula lebih kurang. Dah lama saya tak baca buku Hamka.

2. Tadi saya hantar kawan ke klinik. Out of respect for her tak perlu la saya cerita panjang2. Tapi saya sedih juga melihat keadaannya.
I wished I could help, but.... I dunno...

3. After few days of cold war sangat, I guessed its time for us reconciled. Saya pun berbuallah sessi mengambil hati. It juz that bakat mengayatt saya memang kelaut dalam. Instead of cakap hal2 yang murni, we were talking about. Err... sebab I read ppl who take a particular medication will having errr... u know. Dia jawabla n it surely put both of us in awkward position. Da*n.

4. Another friend, tanya about a trip yang memang saya nak delete from memory. I really dont want to talk about it, so saya terus tanya kot dia nak apa2 from my trip. Ada few yg saya suggested, tapi dia cakap dia x suka. Then dia cakap dia nak lempuk durian yang dalam daun pisang.
Mana nak dicarinya?

5. Saya dan Fyd mahukan sesuatu. Sangat2. Setelah berfikir panjang, saya pun berjumpa dengan seseorang yang mungkin boleh membantu. Baru saya sedar betapa tak berbakatnya saya mengayatt. Sampai patah tengkok saya bercakap, huduh!!

6. Fyd ada cerita kelakar.
Yati Ahmad telefon Mr Afzam, nak pinjam stapler gun. Mr Afzam kata dia nak guna sebab dia tengah sibuk nak hiaskan Rumah Kuning. Yati kata dia pun tengah buat props untuk Rumah Kuning juga. Tiba2 Mr Afzam yang katanya bizi tadi, terus datang hantar stapler.
Nampak tak permainannya? Hahaha.

7. Still on sports, d other friend cakap kasut saya tak sesuai. Tak pernah2 pun dia perati kain baju saya, eh ?
I put on my sneakers during sports season, sebab saya banyak berjalan n x larat nak pakai heels. Orang lain elok je, norizan banyak songeh.
Ermmmm... buruk sangat ke pun?

Sorry.
Cerita melompat2. Emosi sangat tidak stabil.
Nite.




No comments: