Tuesday, July 01, 2014

be delicious!

  1. Honestly, saya tak sangka kawan saya akan tolong belikan.
  2. Lagi tak sangka, dia sanggup talipon banyak kali, to make sure it is what we want. 
  3. Bertambah tak sangka bila when I talked to a friend, saja je tanya beli apa je masa g holiday, jawapannya was "aku tak tau pun XXX beli apa".
  4. Saya cuba berbaik sangka dia x tahu plan saya dan Fid. Hahhahahah
  5. Anyway, selepas 3,4 jam lepas terima parfum baru, barulah saya teringat kewujudannya.
  6. Seminggu dua ni saya stress nak mamp#s. Getting a new bottle of parfum memanglah saya sukaaaa sangat.
  7. Kitaorang kirim n bayar sendiri parfum tu, in case korang tertanya2 kenapa kawan tu beria bagi sebotol sorang.
  8. ohhhh indahnya dunia:)

Sekian.

No comments: