Wednesday, July 09, 2014

Gaza, Neymar dan ....

1. Sejak kecil sampai sekarang, I lost count dah berapa kali Palestin kena bom. Setiapkali pun, kecoh ajak boikot macam-macam produk kaum yahudi. Hingga hari ini Mc Donald terus berkembang maju. Apparently, its not working.
Anyway I am touched when big shot in football world turned down request to swap jersey with Israelis. Great.
Let them know, they r despicable!

2. I must admit I was never into footbal. By the way, I thought Neymar is the name of fish in Nemo n I still think Eto'o is d best player.
I know... don't hate me.
When I learnt Germany beat Brazil 7-1 This morning, I was like...
Waaaa... is this inter-school match or what?

3. Ekceli semua orang dah tau, saya sorang je kot baru tau yang kawan kitaorang ni 25k richer. Dulu2 arwah Man yang suka usik2, ni dia dah takder... dibawa angin lalu..
Sebagai meneruskan legasi Man, while everyone was laze around on d faded pinkish sofa, saya pun buka thread KERETA BARU YANG SESUAI, sebab kawan tu memang ada plan nak tukar kereta.

Mr Azhar suggested to go for Estima, barulah sesuai ngan kawan tu.
Tapi anaknya 2 je kot... saya tanya because I think he prefers something more sportive. Estima nampak macam pakcik2 to me.

Abang Bro punya komen lagi x menahan. Tak sampai hati nak tulis sebab for me it was... hahaha wayyyy beyond my limit.
Tapi elok je diorang ketawa macam  x bersalah...

Boys.

Gila diorang ni kalau bergurau.
Anyway.
In time like this, I miss Man even more.

Alfatihah.

No comments: