Monday, July 07, 2014

Ramadhan dan Batu Seremban.

Bila nak berjalan dari satu kelas to another, it would definitely time consuming. Sebagai langkah keselamatan, saya dah minta tolong Nana n d gang bawa naik PBS workbook.

Selalunya kalau ada buku atas meja guru, d kids will behave while waiting their super slow moving teacher.

This time around, yes the class was definitely in peace a tranquility.

Kepala diorang pun saya tak nampak..
Rupanya masing-masing menyelit celah meja main batu seremban...

What izit Ramadhan n Batu Seremban????

Kalau saya jerit-jerit pun tak guna juga. Dulu masa saya sebaya diorang pun cenggitu jugekkk..

Nak diajak buat latihan mesti mood mereka kelaut dalam..

Tapi dulu mana ada suratkhabar yang boleh main games.
Hehehe...

Judging from their faces, I think d New School Times really works wonder!

THANKS!




 School Times terbit setiap hari Komis, ada banyak aktiviti menarik dalamnya, memang jadi rebutan budak2 ni. Tapinya dapat tajaaan 50 nashkah seminggu. Lepas diedarkan kepada semua kelas, 18 School Times saja yang dapat disimpan untuk kegunaan ramai.

Last week, saya tiada di Malaysia, bila balik, nampak suratkhabar elok je berikat tak siapa pun sudi nak agihkan despite paperwork with distribution list was in d office for others to refer.

 Tu yang saya pau nashkah minggu lepas untuk kelas ni.

It was fun!

No comments: