Thursday, August 28, 2014

once upon a time.

Tetiba tingat.
Zaman muda rumaja...

I have a friend bila kita diskas nak buat apa2 plan je, misti dia calon kan diri dia jadi exco kerohanian.
Like... eh hello?

Lama2 dia tukar jawatan. Dia tawarkan diri untuk jawatan permaisuri agung.
Mana ada jawatan tu.. benci tau...

Saya pun x nak kalah juga. Saya rebut jawatan Ketua Derjah, as if kot lecturer mintak Ketua Kumpulan pilih topik ke apa2, pergh.. berlari2 saya pergi pilih topik.
Padahal ahli kumpulan xder pun.
Much to my friends amusement.
Mungkin kot jawatan MB boleh direbut, berlari2 jugak saya rebut.

Bila ada ura2 nak tubuhkan PEMABU, originated in our final year, terus saya maklumkan kepada all n sundry saya nak jadi President.
Uncontested pulak tu.. sampai la sekarang.


Oh.. dont ask me what PEMABU stands for.
Heh?

No comments: