Friday, August 15, 2014

Perghhhh drama hitam kelabu.

Tak sangka umur saya panjang, dapatlah saya tau siapa orangnya.
Orang mana ni?
Orang yang saya tulis dalam entry 3 tahun lalu.

http://perfectly-normal.blogspot.com/2011/04/macam-mana-kalau-tak-ada.html

Hari ini I saw 3 men were having a great chat on d faded pinkish sofa. Saya pun duduk menyempit. Dari Gaza sampai ke Selangor, last-last terbuka cerita lama.

Abang Bro cakap dia malu nak sebut, sebab saya ada kot.
Tapi saya paksa2 juga.

Dia cerita mengalahkan FINAS, penuh dengan tapisan. Sampai sudah saya blur.
Berkali2 saya tanya, kemudian the other friend bagi ayat buku.

Budak itu ialah hasil hubungan gelap di antara lelaki yang juga suami orang dan kekasihnya. Bila anak itu lahir, lelaki good-for-nothing tu ambil anak tu dan suruh isterinya yang bela, tak pula dia daftarkan kelahiran budak tu.

Ooooo..
Baru saya faham.
Terus saya rasa nak marah pulak.

Heh...

No comments: