Wednesday, September 17, 2014

Beaconfield service

We stayed at a budget hotel £42 per night.
Kat Mesia mau malam2 tak tido kot takut kena raid. Tapi kat sini hotel bajet pun sangat klin n komfi  gitu.

Bilik sangat small though.
 
Tapi takat nak solat, xder alasan

Ekceli, hotel ni kat motorway service. Macam r n r kot. Bersambung ngan hotel ni ada another hotels n tempat makan sekali.

Its 3 a.m local time now. Mood nak bercerita memang tiada. So here r few pics around d hotel.



 Hal katanya, tapi free beer sebotol. Heh?
 View from d room. I always thought, autumn means yellowish n falling leaves, sekali nengok macam kat Mesia je. 
 I think d bus reminded me of apa eh yg you fired by Donald Trump tu. I really like d ideas d crews r travelling nak cari pekerja bawak bas cenggini.
  Saya rasa bekas straw tu unik. They served muffins n cappucino here.
 There is a man made lake behind d motorist service. Tapi Putrajaya lagi cantik dan entah apa nama tempat yang ada man made lake kat Langkawi (rasa macam kat kaki gunung cable car ) much more nice. Tapi of coz preference x sama

Brekki. Yang pelik sebab ada mushroom je. Yang lain terasa seperti di Malaysia kekdahnya. By the way, hash brown tu sangat sangat sedap. I like their sunny eggs too. Kat mana nak cari acuan sampai jadi square tu heh?

No comments: