Thursday, September 18, 2014

Bicester Village

I am afraid, there s nothing to shout about.
Yang turned off bila tengok harga Coach n Micheal Kors.

Recently my sis bought a MK bag, kirim kat kawan yang g US.
D same bag kat sini regenya £179. Lepas saya congak2 dalam kepala, it was wayyy too much. Factory outlet je pun.







As for Coach, satu beg yang memang dah lama saya tengok harganya £149. No wayy..
Kalau beli kat Sooyaree lagi worth it.
Maybe itu kaler baru..
But no thanx.

Brand lain saya tak reti.
Tapi yang betulnya jenama febret saya ialah beg-cap-ayam, so these kind of hal hal duniawi tidakla menjadi agenda penting.
Perghhhh... yang betul sebetulnya  xder duit.

Tapi kitaorang keluar masuk juga semua kedai. Ralph Lauren was on sale. Yang lain2 tu nampak biasa je.

Ramai orang rave abt this place, again , its a matter of preference I guess.
Tapi tempatnya memang cantik dan sesuaila dengan statusnya sebagai shopping heaven.

Fortunately, by 12 noon ahli trip pun ajak g tempat lain.
Kitaorang kumpul £2 each n d bus driver took us to Oxford.

Oxford yang saya berangan nak g unibesitinya tu la hahaha..
Impian semua orang kat nak study kat Oxford.

To be continued.



No comments: