Monday, September 01, 2014

kirim-kiriman

I was at Baby's crib when her friend called her up.

"I'll fly this afternoon", saya tengok Baby kerut kening. "Ok I'll ask a friend to buy it", dia sambung.

Must b so important.

Turned outher friend had a penchant membuat semua perkara jadi penting. I am sure he meant well. Afterall, terharu saya dengar bila dia sanggup bersusah payah datang dari jauh (my was his chaffeur) nak melawat mak kawan diorang yang baru kematian suami.

Biasa?
Tak juga. Kawan diorang tu tak ada kat Malaysia for such a long time.
Once, they visited a friend together, d father instantly knew him for "yang lawat uncle kat hospital dulu kan?"
At that time anak pakcik tu pun tak ada kat Malaysia.
Sangat thoughtful my sister's friend ni sebenarnya..

"Ko tak tengok bila dia kirim barang", Baby cakap sambil ketawa.

Ni lah ceritanya..
Their friend went to London on business trip. Jadi kawan ni kasi duit £90.

"Banyak la tu. Ok apa, saya mencelah.. I dont even hv much money.

"Eh ... ko tak tau dia kirim apa lagi", Baby pintas.. hahahhaha

Sangat tak ingat sangat apa dia tapi yg saya ingat 2 helai tshirt Ted Baker n 4,5 helai sarung kusyen.
Do you know how much a Ted Baker tshirt is?
Hahahhahahahhahahhahaha.

Just now saya terbaca mesej dia kat facebook wall.
Hahhahahahhahahahhahh..


aku nak kusyen tulis istanbul. beg tulis istanbul.jam dinding tu 2 ok.baju hard rock istanbul size M no white

Hahhahhahahahha..
Ok tak?

No comments: