Wednesday, September 24, 2014

teacher or cheater? part 2

Following d UPSR scandal, I had a talk with undisclose someone who hold an important portfolio kat tempat kerja dia.
Korang tak tau sapa, dan jangan tanya.

Dia cakap masa tahun 6, a day before UPSR cikgu dia buat trial run. Diorang akan keluar toilet ikut turn. Kat dinding toilet tu cikgu dia dah tulis jawapan no 1-40, ikut subjek hari tu.

Dia ni seploh kali lebih bijak dari saya.
Sepanjang kenal dia tak pernah menipu.
Kemungkinan besar cerita dia genuine.

Saya ternganga.
20 tahun dulu pun orang dah start menipu ke?

UPSR je kot...
Apa yang beria sangat?

No comments: