Friday, October 17, 2014

Berkawan biar lama...

1. Do you know? TERUK betul dia.. a friend buka cerita early in d morning. Saya kerut kening. I found nothing wrong, yang mana teruknya?
Of course I say it aloud, xkanla saya nak pura2 setuju pulak. We parted amicably.

2. By midday, I overheard a group of ladies discussed d incident which was told to me in #1. Perghhhh!
Secukup rasa ditambah ceritanya. Saya dan Yati Saad dengar n diam saja. Akhirnya mereka berhenti. Yati sakit kepala.
Mereka ni bercakap guna akal ke tidak?

3. Seseorang datang tergesa2. She was running against time. Someone asked her sumthing.. "ooo orang tu tanya, kalau orang yang itu mengadu pasal marah2 pada dia". Heh..

Scary!

First, I dont think ada orang yang berselisih pendapat, tengin sangat g mengadu ke sana sini. Confidence is silence, insecurities r loud.

Second, at his age, with rapport u boasted, weyy, u shud know how to handle delicate matters. From my humble opinion, things shud b ok if u use ur head instead of kepala lutut.

Third, why d u stoop so low? Yang pergi mengadu domba sana sini nak harap sokongan tu peel pompuan bang. Awak tu lelaki. Please b one.

In d end, saya duduk di tepi, jadi pemerhati.
Pengalaman itu sangat menakutkan.
Kalau umur saya panjang, janganlah saya jadi orang macam tu.
Pepat di luar, rencong di dalam.

Wud they still friends?
Takde isu pun..
Nanti dia akan kembali jadi penjilat. Bermanis muka di depan.
Hehehe..

Skill yang tu saya tak boleh hadam.

Selamat Hati Jumaat peeps.
Kiamat sudah dekat:)

No comments: