Saturday, October 11, 2014

korang buat apa hari Sabtu?

G Shopping eh?
Perghhh kaya lorrr....

I woke up feeling restless sebab sepanjang malam lamp shone on my head. I m d kind of person yg kalau lampu jiran belakang rumah tu terpasang pun saya terjaga. Suffer!

People change I guess. Keberanian yang saya wayangkan mungkin sudah tinggal nyawa2 ikan saja. Sedih..

To add salt to injury, someone close whom should be nameless:)
 sent a song via whatsapp message at exactly 3.56a.m.
Makcik  terharu okehh... 
Heh?
It was lagu hantu actually, with scary intro. Good job hahaha.☆☆☆☆☆
(Kot dekat2 dah lama kita sekehkan tau...)

I had lots on my to do list.

Tapi bila buka tingkap.
Ermmmm
I could always call Pakcik Samsudin to mow d lawn, tapi nak buat appointment n nanti nak kena pakai baju proper during d weeken tu saya malas betul..

Jadi saya baca buku ni dulu.


Tapi tak kosentret.
At 3,45p.m saya keluar n weeding d grass.
Cuaca sejuk, langit pun kelabu.
Before long hujan pun turun..

Haishhh..
Sebenarnya ada hubungan ke rumput yang meninggi dengan emosi.

Sebab bila tengok rumput rampai yang tumbuh bagai johan tu,
Automatically, fikiran saya serabut betul.

Sekian.

No comments: