Sunday, October 12, 2014

Korang panggil benda ni apa?


Bib n I tak tau panggil apa, but we thought it was cute.
Seploh hengget je regenya kalau tak silap.

Terus kitaorang beli.
Alaa... seploh hengget je kot...

Afterall jauh2 datang ke Langkawi takkan tak beli buat kenang2an gitu.

Tak ingat la tahu bila, it was after Yus wedding at Riena's side, Kuala Perlis.
Now their eldest, Danish Iqram dah umur 4 tahun n started kindy this year. Adik dia, Dhani Irfan dah umur 5 bulan.

Dan...
Benda yang tak tau nama tu, Mak Andak baru guna sekali je.
Boleh?

Tapi samosa tu kali kedua Mak Andak diorang buat dalam bulan ni. Masa nak raya hari tu kentang cuma RM0.99 sekilo..
I bought few kilos.

Ada lagi...

Soalannya.
Kenapa kita suka membeli lebih daripada keperluan?

*sigh*

No comments: