Tuesday, October 28, 2014

Siapa Pernah Jatuh Cinta?

video


Pada pandangan yang pertama?

Perghhh..

Sounds so HindiMovie to me.
Walaupun kawan hero tu kacak sesungguhnya, tetap juga heroin menyanyi berguling kat atas gunung bersalju sambil pakai baju tak cukup kain, kenkonon jatuh cinta pandang pertama.
Sambil kibar2 selendang yang tak menahan tu..
Tak sejuk ke hangpa ni?

Gigih!


Sebenarnya selain daripada lagu ini,  tajuk entri ni pun disebut oleh one of them.

I wonder...
Lagu ini apa pula nostalgianya.
Kalau cuaca cerah gilang gemilang bima sakti serata alam, besok saya tanyala..

Kot muka masing2 macam mangga asam boi taruk cili,
Heh....
Baikla saya duduk diam2 pandang kipas besar, sambil berangan tengah shooting pilem hindi kat atas gunung penuh salju.
Minus d skimpy dress tu ye..


Sekian

No comments: