Friday, December 12, 2014

Big Bad Wolf 14

Plan asal nak pergi tengah malam sebab serik nak bersesak2. Dah katanya 24hrs sale gitu kan..

But then, scary dowh nak menapak dari parking lot tu. Ended up kitaorang gerak pukul 7.20a.m dari 12A.
Kejadiannya hari Rabu yang lepas. Khamis kat Selangor public holiday, tidakkk.

Janjinya pukul 7a.m. Since nak jimat punya pasal, Nadia prepared breakfast.
fries n pasta.
(Biru mata hitamku)

We stopped at Embayu Lake@ProtonCity, sebab janji nak bawak diorang jogging tu tak tertunaikan lagi.
Nope, we didnt jog that day..
cuma menghabiskan fries tu je..

Then we headed to MiECc. 
Nadia used WaZe. Jalan clear, ok la nak menggagau. 
Saya stressed.

Bila sampai Mines, dalam kol 10 kot. Orang pun tak ramai.

Tahun ni nampak tersusun sket. Dan ada troli yeayyy!

 Told u, weekday orang tak ramai. Masa ni dalam pukul doblas kot. Memang best, tapi by 2 p.m orang dah mula ramai.
The three of us. My fav pic. Muka hepi lepas guna kerusi urut gintell tu hahhaha.

 By 4p.m we drove home. Gambar buku2 nantila eh... Tetiba pulak kepala saya berdenyut. Instead of balik 12A, I have to spend a night at Nik's.

For those yang belum pergi BBW, pergila bawak anak2, anak sedara, anak jiran ke... bukunya murahhhhh n berbaloi. 

Duit boleh dicari.... eh?

2 comments:

tiga lalat said...

Salam. Hee saya pun pernah ke bbw tapi tidak ketemu buku yang saya sukai.

Kengkawan said...

Kita nampak ada je buku fotografi wak.. bukan itu ke yanv wak cari?